Nagyszerű gyakorlatok és módszerek neked EGY HELYEN - a személyiségfejlesztés kincsesbányája

Mi az a Webinár-archívum, és mi szükséged rá?

A Webinár-archívum a Mindennapi NLP eddig megtartott online műhelyeinek a gyűjteménye. Különféle témákra épülő videókat, prezentációkat, gyakorlatokat és letölthető anyagokat, ebook-okat találhatsz.

Figyelem: NEM előadásokhoz fogsz hozzájutni, hanem azonnal elvégezhető, a saját életedben alkalmazható, HASZNÁLHATÓ gyakorlatokhoz.

A Webinár-archívumhoz ÉVES HOZZÁFÉRÉST kaphatsz, vagyis a teljes 2018-as évben lehetőséged nyílik a gyakorlatok elsajátítására. Olyan mennyiségű anyaghoz juthatsz hozzá, amely egész évre ellát téged feladatokkal, és amellyel valós előrelépést érhetsz el az életed számos területén.

long-arrow-down

Pontosan mit tartalmaz a Webinár-archívum?

Videófelvételek

Az online műhelyek rögzített változatának videófelvételei. A videókból azokat a részeket kivágtuk, amelyeknek csak az élő esemény során volt aktualitása.

Prezentációk

A webináriumok során látható prezentációkat külön is elérheted, így ha már a videó ismerős, a gyakorlatokhoz gyorsabban hozzáférsz.

Letölthető ebook-ok

Számos anyaghoz jár rövid, lényegre törő, legtöbbször konkrét tippeket adó ebook vagy segédanyag.

Kérdezési lehetőség

Minden egyes műhelyrész alatt van lehetőséged feltenni a kérdéseidet, vagy megosztani a tapasztalataidat.

Hány felvételt tartalmaz ez az archívum?

Az összes ingyenes műhely anyagának felvételét elérheted, amelyet a 2017-es évben tartottunk, ez 13 webináriumot jelent. 

Ugyanakkor 2018-ban is lesznek további nagyszerű műhelyeink, amelyeken bárki részt vehet INGYEN, és amelyeknek a felvételei az élő eseményt követően további egy hétig elérhetők. Ezek az anyagok szintén bekerülnek az archívumba, így te nemcsak egy hétig fogsz ezekhez hozzáférni, hanem EGY TELJES ÉVEN ÁT.
Ez azt is jelenti, hogy legalább 20 különféle webináriumot találsz majd az archívumban.

Az anyagokat mobileszközökről is megtekintheted!

Válts most 1 éves tagságot a Webinár-archívumhoz!

Szerezd meg a hozzáférést a teljes archívumhoz, és fordíts több időt a személyes fejlődésedre 2018-ban. Élj ezzel a lehetőséggel, és ismerkedj meg olyan különleges módszerekkel, mint az NLP, az Ericksoni Hipnózis és a kreatív írás.

A Webinár-archívum tartalma

Az itt látható lista azt a célt szolgálja, hogy megismerd az archívum teljes tartalmát. Megtalálhatod rajta a már feltöltött és a feldolgozás alatt álló videókat is.

Röviden:

1. Kreatív Célkitűző Műhely
(évindító célkitűzés)
Bónusz: 10 lépés a céljaid felé (ebook)


2. Hívd elő az Életfonalad!
(NLP - Életfonal modellje)
Bónusz: 10 feladat, hogy minden beleférjen az idődbe, ami fontos (ebook)


3. Életed története
(NLP - Életmetaforák)
Bónusz: A varázslatos történetek 10 csodás összetevője (ebook)


4. Belső Írás - a legjobb társ a mindennapokban
(Szabad írás és Belső Írás)
Bónusz: 10 dolog, amivel keveset foglalkozol, pedig kellene (ebook)


5. Hogyan lépjünk ki beragadt élethelyzetekből?
(Célkitűzés és cselekvés)
Bónusz: 10 belső erőforrás, amely segít továbblépni (ebook)


6. A múlt átrajzolása - Hogyan változtassuk meg az emlékeinket?
(NLP és Belső Írás)
Bónusz: 10 dolog, amivel nem kell foglalkoznod szabad írás során (ebook)


7. Az élet játéka
(Játékosítás)
Bónusz: Élő küldetések - mini küldetéscsomag (online játék)


8. "Vagy mégsem?" - Hogyan hozzunk jó döntéseket?
(NLP, döntéshozatali stratégiák)


9. Hipnotikus nyelvi minták a mindennapokban
(Ericksoni hipnózis)
Bónusz: 10 tipp az Ericksoni Hipnózisról (ebook)


10. Hogyan zárd az évet? 10 személyiségfejlesztő tipp a változáshoz
(NLP, kreatív írás, általános személyiségfejlesztés)
Bónusz:  A szabad írás, avagy hogyan gondolkozzunk papíron? (ebook)


11-13. Biologika webinár-sorozat 1-3. rész.
(Biologika/Újmedicina)


14. Hozd magad egyensúlyba!
(NLP, általános személyiségfejlesztés, stratégiák és modellek)

Figyelem!
A Nagy Belső Utazás
éves online programunk résztvevőinek
a Webinár-archívum elérése
INGYENES!
.

Bővebben a tartalomról:
(vigyázz, hosszú! és még hosszabb lesz...)

1. Kreatív Célkitűző Műhely

Már elérhető

Ideje meghatározni a céljaid

1. Garanciajáték: Meghatározzuk a személyes értékrended egy metaforikus gyakorlattal.

2. Boldogságmérés: Megmérjük az aktuális élethelyzetedre jellemző elégedettségi szinted egy kreatív NLP modell segítségével. 

3. Mindezek tükrében megtalálhatod, mit szeretnél elérni ebben az évben, majd kiválaszthatsz ezek közül EGY célt.

4. Ezen az egy célon lefuttatunk egy NLP-s célkitűzési stratégiát.

Nem ezen múlik az életed
De egy kicsit mégis. Sokan ott nézik be a célkitűzést, hogy vakon, de makacsul kitartanak azon céljaik mellett, amelyek valójában semerre sem vezetik őket, mert azt sem tudják, mi az, ami SZÁMÍT. De akkor is hasznos ez a néhány gyakorlat, ha nem igazán tudod, mit kezdj magaddal. Most megtalálhatod a saját utad, s azután már csak rajtad áll, hogy elindulsz-e rajta.

"Mint magánember,sok olyan dologra mutatott rá,ami felett lehet elsiklottam:-)esetleg halogattam..Mint tréner,rengeteg olyan gyakorlat jelent meg bennem a műhely során,mit át tudok építeni a munkámmal kapcsolatban a későbbiekben.. Köszönöm...

Már cselekszem is a céljaimért.

Mindenkinek ajánlom ezt a műhelyt, akiben az igény már megjelent a változásra.. Aki meg van győződve a tényről,hogy élete ura s irányítója és minden úgy jó,ahogy ő teszi,na őnekik meg igazán ajánlanám...persze nekik csak jácccciból,kihívásként,hogy itt is rámutasson tökéletes működésére.."

Lali ... Pszihoszomatikai tréner

Bónusz: 10 lépés a céljaid felé (ebook)


2. Hívd elő az Életfonalad!

Már elérhető

Előhívtad már VALAHA az Életfonalad? Most megteheted.

Az Életfonal az NLP legerőteljesebb, széles körben használható modellje. Azt fejezi ki, hogyan létezel te az időben. Megtalálod benne az emlékeidet, felfedezheted rajta, hogyan vagy benne a jelen pillanatban, megfigyelheted a céljaid, amelyek a jövőben várnak rád. De vajon hozzáférsz-e az emlékeidhez, vagy tudattalanul is elzárkózol előlük? Benne vagy-e valóban a jelenben, vagy csak szótlanul nézed, amint elrohan melletted az Élet? Várnak a célok a jövőben, vagy csak monoton zakatolnak alattad a hétköznapok, ugyanazokon a kopott síneken döcögve?

Mit tudhatsz meg ezen a  műhelyen?
Bepillantást nyerhetsz a metaforikus gondolkodásba, és megtudhatod, miért érdemes modelleket alkotnod a valóságról. Tudattalan szinten úgyis ezt teszed, most arról beszélünk majd, milyen előnye van, ha tudatosan is megfigyelsz néhány, a fejedben lévő modellt.

A műhely során lépésről lépésre előhívhatod a saját Életfonalad. Felfedezheted alapvető jellegzetességeit, csak úgy, mint az egészen apró finomságokat is rajta. 

Lehetőséged lesz megkérdezni, mire következtethetsz az Életfonaladból. Elgondolkodhatsz majd rajta, s rendkívül érdekes felismeréseket tehetsz. 

Már önmagában ez is sokat változtathat a nézőpontodon, vagyis azokon a szűrőkön, amelyeken keresztül eddig az életedre tekintettél. Az igazán izgalmas lehetőség azonban csak ezután következik…

"Ez a műhely megerősített abban, hogy az életem tudattalan mintái és hiedelmei felülírhatóak, és nem kell ezek áldozatának lennem.

Az Életfonalam:

Nagyon szép és fényes, stabil, körülbelül egy tenyér átmérőnyi, kéken szikrázó ezüstrúd. Bal kezemben a múlt, lefelé tart, kissé homályos, éles kis tüskéket tartalmaz, a vége láthatatlan, de tudom, hogy a földbe ágyazódik. A jövőm felfelé tart, nem túl meredeken, egy kanyar és egy hullámhegyet látok rajta egyelőre, még az idejét is meg tudom mondani, és a legvége a kék égen keresztül ragyogó fehér fénybe lép és feloszlik."

Rákóczi Anna, egyetemi hallgató

Bónusz: 10 feladat, hogy minden beleférjen az idődbe, ami fontos (ebook)


3. Életed története

Már elérhető

Mi az, hogy az "életed története"?

A metaforikus gondolkodás szerint minden egyes tudatos gondolatnak, viselkedésnek, célnak, problémának, tehát tényleg MINDENNEK van egy tudattalanban lévő ún. mélyszerkezete. Erre a szerkezetre jól ráilleszthető egy metaforikus elem – például egy sivatag, erdő, sárkány, ezüstfonál, kispatak, vihar – bármilyen metaforikus jelentés. Az életed történeteit azok a metaforák alkotják, amelyeket a különféle életterületekről alkotsz te magad – tudatosan vagy tudattalanul.
Ezekről a történetekről szól ez az online műhely.

Mit tehetsz meg ezen a műhelyen?
Megtalálhatod életed metaforáit. Vajon hogyan gondolkozol az életedben található különféle dolgokról – az emberi kapcsolatokról, a munkáról, a pénzről, a gyereknevelésről, a szerelemről, az egészségről, önmagadról, vagy magáról, az életről?
Talán érdemes volna ezeken a belső megjelenítéseken változtatnod – és ez lehetséges is, de ezen az estén egy különleges módszert mutatunk neked, amely a meglévő mintákkal működik: Megírhatod életed történetét – természetesen happy end-del. 
A metaforikus gondolkodás adta lehetőségeket nagyon kevesen szokták kihasználni, pedig a változás, amelyet elérhetsz általa, gyengéd, mégis erőteljes, és olyan problémákon juthatsz így túl, amelyet a tudatos, logikus úton nem sikerülne megoldanod.
Ez a műhely – a Mindennapi NLP webináriumaitól megszokottan – igen mély gondolatokat indíthat el benned. A mély gondolatok pedig a legjobb ösvények a változás útjai felé.

"Kedves Tibor! Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a webináriumodon. Először a kíváncsiság hajtott, most már az, hogy egyre jobban élvezem. Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken. Ugyan a motivációm elég csekély, hogy otthon egyedül nekiálljak a gyakorlatoknak, de legalább a webinárium alatt kiléphetek egy más világba.  Azt hiszem a lustaság vagy a motiváció hiánya jó témák lennének a metaforaíráshoz. Szóval köszönöm, és nagyon hálás vagyok azért, hogy ránk szánod az idődet! Ma is kaptam ötletet, egy más nézőpontot a problémáim megoldására. Egyszerűen..., írjak mesét! :)) Oké, elkezdek gondolkodni."

"

Szűcs Kriszta - kormányablak szakügyintéző

Bónusz: A varázslatos mesék 10 csodás összetevője (ebook)


4. Belső Írás - a legjobb társ a mindennapokban

Már elérhető

Mi az a Belső Írás?

A Belső Írás az önmagadnak történő írás művészete. A cél nem maga a produktum, nem az írott anyag, hanem maga az írás folyamata és élménye. 
Kizárólag kézírással működik. 
A pozitív hatása az életedre felbecsülhetetlen. Nem csupán megszabadít a stressztől, de a kreativitást valósággal berobbantja a mindennapjaidba, ráadásul gyógyíthatod vele magadat.

Mit csinálhatsz a műhely során?
Megismerkedhetsz a Belső Írással, és azonnal használatba veheted.
Legyen nálad toll és füzet, hogy el tudd végezni a minigyakorlatokat.
Részletek a kreatív írás-gyakorlatok alapjáról, a szabad írásról.
Megtudhatod, hogy miért fontos az, hogy a gondolataidat cenzúrázatlanul vesd a papírra, és megismerheted, hogy miért az a legfontosabb szabály, hogy nincsenek szabályok.
Szintén megtanulhatod, és azonnal használatba veheted a Julia Cameron nevéhez fűződő Reggeli Jegyzetelés (Morning Pages) c. gyakorlatot.
Ha mindezek utána VALÓBAN elkezded használni a Belső Írást, akkor biztos lehetsz benne: Ez a műhely megváltoztatja az életed.

Kedves Tibor! Eloszor is koszonom, hogy utolag is megnezhettem a felvetelt, sajnos nem tudtam online részt venni. Nagyon jó volt, azt hiszem kihoztad a lehetosegekhez kepest a legtobbet. Volt gyakorlat is, ami tenyleg nehez igy online, de sikerult bepillantast adni a modszerbe. Nagyon tetszik. Az a gyakorlat nagyon tetszett, amikor fuggolegesen irtuk le a kivalasztott szot es a betukkel irtunk pozitiv mondatokat. Gorcs mentesen jottek ki belolem hasznos gondolatok. Ez nagyon sokszor hianyzott eddig, gondot okozott, mert mindig tulagyaltam a kerdest. Ez segitsegemre lesz ugy hiszem. Biztos, hogy meg egyszer meg fogom nezni a felvetelt es ujra megcsinalom a feladatokat. Koszonom, tetszik amiket csinalsz. A kovetkezon is ott leszek!

Deli Gábor - life-coach

Bónusz: 10 dolog, amivel keveset foglalkozol, pedig kellene (ebook)

"Rendkívül sokat köszönhetek az előadásnak, a Belőled áradó, érthető, lényegre törő magyarázatoknak. Régóta foglalkoztat a saját gondolataim leírása, amit a félelem és a "hogyan kezdjem el, mit írjak", megakadályozott. Mindig "fogalmaztam", belülről valami irányított írás lett belőle, nem az, amit éreztem és nem írtam le. Mindegyik sorsa megsemmisítés lett. 
Most annyira pontos választ kaptam, hogy magam is csodálkoztam. Nem agyalni kell, hanem írni, írni, írni. Főleg, amikor nincs senki, akivel megosszuk az érzéseinket, gondolatainkat. Magam is nagyon meglepődtem, mert ami bennem megfogalmazódott, azt Te kimondtad, rávezettél sok mindenre. Ismét bebizonyosodott, hisz Tőled is hallottuk, ha a lélek beteg, a test is előbb-utóbb követi. Fontosnak éreztem, hogy ezt is megemlítetted, erre is segítség az írás. Amikor jelentkeztem a webináriumi előadásra, nem sejtettem, hogy az ÍRÁSNAK ekkora jelentősége van az életünkben. Hogy nem csak írunk, hanem KIÍRUNK, LEÍRUNK, MEGÍRUNK, ezáltal megkönnyebbülünk, ha nem is azonnal, de idővel jön a változást az életünkbe. Ehhez hozzátartozik a kitartás, ami nekem sem volt mindig erős oldalam. Az előadás alatt végig jegyzeteltem. Nagyon örülnék, ha akár térítés ellenében is, rendszeresek lennének ezek az előadások, számomra a személyes részvétel nem lehetséges. Szeretném továbbra is figyelemmel kísérni a törekvésedet, ami sokunk számára nagy jelentőségű, nekem mindenképpen. Az említett könyvet még a webináriumi előadás után megrendeltem, kedden olvashatom. A Te könyvedet is szívesen, nagy érdeklődéssel elolvasnám, majd rákeresek, hol rendelhető meg. Hálásan köszönöm a tudásod átadását. Szépeket kívánok Neked."

R.Gabi - fiatal nagymama


5. Hogyan lépjünk ki beragadt élethelyzetekből?

Már elérhető

Mit értünk beragadt élethelyzetek alatt?

  • Hosszú ideje megoldatlan problémát
  • Elérhetetlen, soha be nem teljesedő vágyat
  • Örömtelen, előnytelen, évek óta fennáló szituációt

Mi történik ezen az online műhelyen?
Egy hatlépéses gyakorlaton vezetünk át téged, amelynek a segítségével megoldást találhatsz olyan problémákra, amelyeket talán már évtizedek óta nem tudsz megoldani.
Bár a probléma csakis a tiéd, és neked kell megoldani, de vajon mi a szerepe más emberekben ebben? Hogyan maradj az úton, ha már egyszer elhatároztad magad?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz ezen a műhelyen.

Kedves Tibi! Hálás vagyok a műhelyért, nagyon sokat adott. Fantasztikus, hogy mennyit tudsz egyfolytában beszélni (miközben egyetlen felesleges szó nem hagyja el a szádat) és még fantasztikusabb az a szeretet, amivel az emberek felé fordulsz!  A legfontosabb, amit tanultam, hogy hárítással semmire nem jutunk, mindenért amit teremtettünk/teremtünk, kizárólag önmagunkat tehetjük felelőssé. Ez persze hatalmas közhely és valahol mélyen mindannyian tisztában vagyunk vele, ugyanakkor néha szükséges, hogy egy külső személy döbbentsen rá bennünket erre. Köszönöm, ölelés...

Zsuzsa

Bónusz: 10 belső erőforrás, amely segít továbblépni (ebook)


6. A múlt átrajzolása - Hogyan változtassuk meg az emlékeinket?

Már elérhető

Lehetséges-e megváltoztatni az emlékeinket?

A válasz egyértelmű IGEN. 
A múltat nem tudjuk megváltoztatni - most már. De ha másképpen éljük át az emlékeinket, és megváltoztatjuk azt a módot, ahogy emlékezünk azokra, akkor megváltoztathatjuk a jelent, és ezzel a jövőt.

A múlt egy olyan erőforrásunk, amely sokszor akadályként jelentkezik, ha nem teszünk vele semmit. Most tehetsz sokmindent.

Mi történik ezen az online műhelyen?
Megismerheted a gondolataid SZERKEZETÉT.
Az NLP modellje képekben, hangokban és érzésekben jeleníti meg az élményeinket.
Egy fontos előfeltevés, hogy az alkotott élmények éppúgy befolyásolnak, mint a megtörténtek. Ezért az élményeinket (akár a gyermekkori emlékeket is) bármikor újraélhetjük, s ezáltal tulajdonképpen valóságot teremtünk.
Ezen a műhelyen kipróbálhatod, milyen hatással van rád,  ha megváltoztatod az emlékeid szerkezetét vagy tartalmát. Ezáltal át tudod rajzolni az emlékeidet.

"Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!"

Klára

"Nagyszerű első tapasztalatot szereztem a webináriumról; Tibor közvetlen, segítőkész és tájékozott előadóként hatott rám, serkentve az érdeklődésemet a témában. Köszönöm az alkalmat - meggyőző volt! Figyelemmel fogom követni a jövőbeli lehetőségeket."

Dóri

Bónusz: 10 dolog, amivel nem kell foglalkoznod szabad írás során (ebook)


7. Az élet játéka

Már elérhető

Mi az a játékosítás?

A játékosítás az élet játéka. Azt jelenti, hogy azokat az elemeket, amelyek egy játékot vonzóvá, izgalmassá tesznek, átemeljük a valóságba.
A tanulásnak több módja van, s talán a leghatékonyabb a játék. (Gondolj a gyerekekre!)
Talán nem meglepő, hogy a személyes fejlődésednek is az egyik leghatékonyabb módja, ha játszol. A játék kedvéért sokmindenre hajlandó vagy. Még a komfortzónádat is elhagyod.

Mi történik ezen az online műhelyen?
Megismerkedhetsz a játékosítás legfontosabb elemeivel. Sőt, azonnal ki is próbálhatod azt az online játékot, amelyre a műhely során regisztrálhatsz. 
De mit jelenthetnek a véletlen feladatok, és mi bennük a nagyszerű?
Mi a motivációval kapcsolatos legnagyobb tévhit?
Hogyan állíthatod össze a saját önfejlesztő küldetéscsomagodat?
Ezekre és más kérdésekre is választ kaphatsz, valamint elindulhatsz a saját játékos személyiségfejlesztő utadon,

"Mint mindig, most is szuper volt. Rádöbbentett, hogy többet kell foglalkoznom a feladataimmal, melyeket magamnak adok. Sajnos néha elsumákolok és halogatok dolgokat. Viszont, ha egy kis játékot viszek bele, akkor mindent gyorsabban tudok elérni. A napi küldetések sokszor eltalálják mit kell tennem az nap. Köszi, hogy vagy nekünk."

Mária, nyugdíjas

Bónusz: Személyiségfejlesztő mini-küldetéscsomag (online játék)


8. "Vagy mégsem?" - Hogyan hozzunk jó döntéseket?

Már elérhető

A döntéshozatal fő problémái

A legnagyobb probléma talán az a döntéshozatallal, hogy NEM hozunk döntést számos olyan helyzetben, ahol egyébként megtehetnénk. A nem döntés is egy döntés, mégpedig az, amelyik a legkevesebb beleszólást ad az életünkbe. Ha azonban tudod, hogyan lehet JÓ döntéseket hozni, nagyobb eséllyel fogsz lépni.

Mi történik ezen az online műhelyen?
Elgondolkodhatsz azon, hogy vajon mit tekintünk jó döntésnek. Megismerheted a megfelelő döntések elengedhetetlen feltételeit, és az NLP alapvető nézőpontjait.
Döntéshozatali stratégiákkal ismerkedhetsz meg:

  • Mennyiségi pro és kontra
  • ORAPAPA
  • Hat gondolkodó kalap (Edward de Bono)
  • Döntési mátrix
  • A 10-10-10 módszer
  • és más módszerek...

"Gazdagítottad a döntéshozatali eszköztáramat. Ráadásul egyszerű és nagyszerű módszerekkel. A kalapos tetszik a legjobban, azzal tudok a legjobban azonosulni. Nagyon szépen köszönöm!"

Zsolt

"Szia! Évek óta követem a hírleveleidet, olvastam a könyveidet és gyakorlatilag minden online tanfolyamodat elvégeztem. (Külföldön lakom, így eddig élő tanfolyamodra sosem sikerült eljutnom.) Így számomra többnyire inkább ismétlések ezek a webináriumok, de ezúttal sikerült újat mondanod! " Köszönöm, hasznos volt! Talán ezután kicsit átgondoltabban hozok majd döntéseket, nem impulzívan vagy félelemből. Üdvözlettel, Ágnes"

Ágnes, fordító


9. Hipnotikus nyelvi minták a mindennapokban

Már elérhető

Mi az az Ericksoni Hipnózis?

Richard Bandler és John Ginder, az NLP megalkotói modellezték le minden idők leghíresebb, legendás hipnoterapeutáját, Milton Ericksont. Így született meg az a modell, amely nemcsak transz kiváltására alkalmazható, hanem olyan nyelvi elemeket (szavakat, mondatokat, szófordulatokat) is tartalmaz, amelyet az élet szinte minden területén alkalmazhatsz.

Mi történik ezen az online műhelyen?

Megtudhatod, ki is volt Erickson, és hogyan jött létre az Ericksoni hipnózis. Megismerkedhetsz ÖT olyan Ericksoni nyelvi mintával, amelyet azonnal elkezdhetsz alkalmazni. Elgondolkodhatsz azon, vajon a te kommunikációdban mennyire vannak jelen természetes módon ezek a minták, és hogyan tudnád tudatosan is alkalmazni ezeket.

"Kezdetben azt gondoltam, ezekben a mintákban nincs semmi rendkívüli, azután azonban kezdett nyilvánvalóvá válni számomra, hogy amilyen egyszerűek ezek a nyelvi elemek, olyan zseniálisak.
A Hipnózis online tanfolyam is felkeltette az érdeklődésemet, annak ellenére, hogy nem vagyok terapeuta, sem coach, de a gyerekeimmel sajnos vannak problémák. Ami az egyik fülükön ki, az a másikon be. Ez a módszer sokat segíthet. Köszönöm, hogy ott lehettem."

Teri

Bónusz:
10 tipp az ericksoni hipnózisról
(ebook)


10. Hogyan zárd az évet - 10 személyiségfejlesztő tipp a változáshoz

Már elérhető

Miről szól ez a webinárium?

Ezen a műhelyen nem teszünk csodát. Sokkal inkább egyfajta összefoglalása az évnek, illetve egy ajánlás. Ha csupán 10 dolgot mondhatnánk neked, amelyet az év utolsó hónapjában megtehetsz, mi volna az?

Mi történik ezen az online műhelyen?

10 személyiségfejlesztő tippet kapsz, és néhány érdekes (és nem kevésbé fontos) NLP előfeltevést. Konkrét elhatározások születhetnek benned, amelyeket ha megfogadsz, elégedettebben zárhatod az évet. És - természetesen - mindezeket a módszereket az év bármelyik részében alkalmazhatod.

"Köszönöm ezt a lehetőséget is. Voltak ismerős témák, mégis hatalmas motivációt adott nekem ez a webinárium.

A szabad írással már sokadszorra találkozom. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy megvegyem a füzetem."

István

"Mindig szívesen jövök ezekre a műhelyekre. Mindig van valami, ami olyan, mintha direkt nekem mondanád. Most a fordított célkitűzés az amivel bogarat tettél a fülembe. Köszönöm, Tibi! Jövök máskor is."

Zsuzsa, óvónő

Bónusz:
A szabad írás, avagy hogyan gondolkozzunk papíron? 
(ebook)


11-13. Biologika webinár-sorozat (1-3. rész)

Már elérhető

Miről szól ez a webinárium?

A Biologika nem egy gyógyító módszer, hanem a testedben zajló folyamatok megértésének a tudománya. Megmutatja, hogyan alakulnak ki a betegségek, és rámutat arra, hogy ezek a betegségek nem arról szólnak, hogy valami elromlott a testünkben.

Mi történik ezen az online műhelyen?

Az első előadás témája

Mi is az újmedicina, biologika? Mit adhatnak számunkra ezek az ismeretek?
Testi elváltozásaink a hagyományos és a biologikus nézőpontból
1. TERMÉSZETTÖRVÉNY ismertetése, benne:
  - a testi elváltozások (betegségek) értelme,
  - kialakulásuk folyamata,
  - oka, kritériumai,
  - a kiváltó érzelem kulcsfontosságú jelentősége.
A gyógyíthatalan betegségek, áttétek, szövődmények, fertőző és öröklött betegségek újraértelmezése


A második előadás témája
A diagnózis konfliktus jelentősége
A 2. biológiai természettörvény: A két szakasz törvénye
•    Konfliktus aktív szakasz
•    Megoldás utáni szakasz
•    Agyi szinten lejátszódó folyamatok a két szakasz során


A harmadik előadás témája
A különböző konfliktus típusok, és ismeretük jelentősége
A 3. biológiai természettörvény: A rákos és rákkal egyenértékű megbetegedések csíralemez központú rendszere
•    mi határozza meg, hogy melyik szervünk hogyan alkalmazkodik egy konfliktus alkalmával
•    konfliktusok fő típusai
A 4. biológiai természettörvény:  A mikroorganizmusok csíralemez központú rendszere
•    mikroorganizmusok működése a konfliktus aktív szakaszában és a megoldás utáni szakaszban
•     jelentősége a gyógyulási folyamatainkban
Az 5. Biológiai természettörvény: a megértés törvénye
•    a működésrend fontos összefüggései
•    következtetések


14. Hozd magad egyensúlyba!

Már elérhető

Miről szól ez a webinárium?

Rendben van az életed? Sikerül a legjobbat kihoznod a családi életedből, a munkádból, a párkapcsolatodból? Megfelelő az egészséged? Elég időt töltesz igazi barátok között?
Gondolkoztál már azon, hogyan lehetséges elérni a HARMÓNIÁT, amely minden életterületen elégedettséget teremt? Most nem csupán elgondolkodhatsz, hanem felismeréseket is találhatsz, és döntéseket is hozhatsz a pozitív változásért.

Mi történik ezen az online műhelyen?

Tippeket kapsz a legfontosabb értékek behangolására (mint például a család, barátság, egészség, munka), az egyedül és másokkal töltött idő egyensúlyba hozására, valamint az elengedésre és arra, hogy miként lehet nemet mondani dolgokra. Megismerkedhetsz a "négy főzőlap elmélettel", s megmutatjuk hogyan használd ezt a modellt. Tudattalan erőforrásaink kihasználására pedig különleges módszerekről, technikákról kapsz képet.

"ÚGY HATOTT, MINT EGY VARÁZSÜTÉS

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!"

Klára

"Ismét nem csalódtam

Közel fél éve vettem részt az első online NLP webináriumon, ami egyből magával ragadott és motivált arra, hogy részt vegyek rajta újra és újra. Ma sem volt ez másként. A téma kitünőnek igérkezett nemcsak a jelenleg kialakult élethelyzetem szempontjából, az egyensúly teremtéssel igenis fontos foglalkozni. Örömmel írom, hogy ismét nem csalódtam. Hálás vagyok a hasznos tippekért, módszerekért, és azért is, hogy bár a webinár elején a "nem tudom" lehetőséget jelöltem meg jelenlegi állapotom leírására, a végére jókedvű lettem, tele életenergiával. Köszönöm szépen a lehetőséget, várom a következő NLP mühelyt! :)"

Bernadett, andragógus

Válts most 1 éves tagságot a Webinár-archívumhoz!

Szerezd meg MOST az egy éven át tartó hozzáférést az ÖSSZES anyaghoz, végezd el az online műhelyeket, töltsd le az összes bónuszt, és élvezd egy éven át, hogy az új online műhelyeket is a Webinár-archívum keretein belül érheted el.

Figyelem!
A Nagy Belső Utazás
éves online programunk résztvevőinek
a Webinár-archívum elérése
INGYENES!
.

Mindennapi NLP - 2017.