Válaszutak

INGYENES online műhely

A Mindennapi NLP 13. élő webináriuma

00
nap
00
óra
00
perc
00
mp.

Mindannyiunknak adódtak helyzetek az életünkben, amikor válaszút elé kerültünk.

Hogyan élted meg ezeket a helyzeteket?

Mindig van döntésünk?

MOST vajon van-e döntésed?


Emberi életek, múlt és jövő, és persze a JELEN.
Mindez a Mindennapi NLP legújabb INGYENES online műhelyén, ahol akár te is megszólalhatsz.


2018. április 5. csütörtök
este 8 óra

A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


Máskor is részt veszek.

Jól éreztem magam és hasznosnak találtam. Máskor is részt veszek, köszönöm.


Marianna kozmetikus

nagyon sok jó dolgot hallottam

Szia Tibi, bár én csak utólag tudtam meghallgatni az előadást, nagyon sok jó dolgot hallottam ami biztosan a segítségemre lesz. Most vagyok abba a helyzetbe, hogy végre felismertem milyen szakmát csinálnék, de már fiatal se vagyok, így kicsit nehéznek találom, hogy meg is valósítsam, de nem adom fel. Érzem, hogy nagyon kicsúszott az egyensúly a kezemből, és az előadás alatt a gázégős hasonlat nagyon ismerős volt, és bizony tapasztaltam már, hogy barátok elkoptak mellőlem, mert az egészségemre figyeltem pl. Nagyon köszönöm, és már fel is iratkoztam az NLP hírlevére :)


Efi alkalmazott (multi cégnél)

Mintha rólam szól volna...

Nagyon szeretném megköszönni Neked ezt az előadást. Az egész olyan volt, mintha rólam szól volna. Az élethelyzetem jelenleg pontosan lemodellezhető a 4 gázégővel. Sajnos kettőt is le kellett zárjak, hogy a maradék kettőt ezerrel égethessem. És való igaz, hiába égetem ezerrel, nem érzem úgy, hogy egyensúlyban lennék, vagy közelítenék az egyensúly állapotához. Éppen azon gondolkodtam, hogyan tudnám ezt átrendezni, mert most már érzem az elzárt égők hiányát. Tulajdonképpen azt is tudom, hogy az elhatározást nekem kell meghoznom és nem várhatom, hogy más alakítsa kedvezőbben az életem. Csak a bátorságomat kell összeszednem :-) Döbbenetes, hogy mennyire meg tudtál erősíteni abban, hogy jó irányban gondolkodok. Letisztult a kép


Rátzné Nagyfi Krisztina

Szeretem az előadásaidat.

Szeretem az előadásaidat. Tetszik, hogy szembesítesz önmagammal, gondolkozásra késztetsz. Hasznosnak tartom minden előadásodat, szívesen veszek részt rajta. A véleményemmel úgy vagyok, mint mikor megnézek egy filmet, vagy színdarabot. Nagyon ritka, hogy rögtön vélemény alkotok. Hagyom leülepedni bennem az ért hatásokat és utána nyilatkozom. Írhatnék sematikus értékelést, de gondolom nem arra vagy kíváncsi, nem fényezni akarod magad, hanem a valódi véleményre vagy kíváncsi. Nos, ígérem: amikor megérett a vélemény megírom neked :)


Pázmándi-Fodor Judit friss nyugdíjas

Ismét nem csalódtam

Közel fél éve vettem részt az első online NLP webináriumon, ami egyből magával ragadott és motivált arra, hogy részt vegyek rajta újra és újra. Ma sem volt ez másként. A téma kitünőnek igérkezett nemcsak a jelenleg kialakult élethelyzetem szempontjából, az egyensúly teremtéssel igenis fontos foglalkozni. Örömmel írom, hogy ismét nem csalódtam. Hálás vagyok a hasznos tippekért, módszerekért, és azért is, hogy bár a webinár elején a "nem tudom" lehetőséget jelöltem meg jelenlegi állapotom leírására, a végére jókedvű lettem, tele életenergiával. Köszönöm szépen a lehetőséget, várom a következő NLP mühelyt! :)


Kurcz Bernadett andragógus

Katarzis...

Amikor átéltem egy egy műhely előadását egy szó jutott eszembe és az a Katarzis.Neked ,mint írónak nem kell magyarázni a jelentését.Szeretem magam kipróbálni mindenbe ,ami érdekel.Engem feltöltött.Már az előző gyakorlat is érdekelt.Pozitív emberként ,nagyszerűen fogattam. Várom a következőt is.Üdv.Andi


Dékányné Andi

Több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál...

A műhelyen nagyon sok információt és gyakorlati technikát kaptam, amelyekből hármat fel is jegyeztem magamnak. A kérdésekre adott válaszokban több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál, ezeket biztosan alkalmazni fogom. Nagyon szépen köszönöm neked Tibi.


Márti tanuló

Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken.

Kedves Tibor! Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a webináriumodon. Először a kíváncsiság hajtott, most már az, hogy egyre jobban élvezem. Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken. Ugyan a motivációm elég csekély, hogy otthon egyedül nekiálljak a gyakorlatoknak, de legalább a webinárium alatt kiléphetek egy más világba. :) Azt hiszem a lustaság vagy a motiváció hiánya jó témák lennének a metaforaíráshoz. Szóval köszönöm, és nagyon hálás vagyok azért, hogy ránk szánod az idődet! Ma is kaptam ötletet, egy más nézőpontot a problémáim megoldására. Egyszerűen..., írjak mesét! :)) Oké, elkezdek gondolkodni.


Szűcs Kriszta kormányablak szakügyintéző

Máskor is jövök, ha lehet.

Jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden, felkészültem rendesen, kinyomtattam az Életkereket, volt színes ceruza, meg toll füzettel, le is írtam mindent, amiről szó volt, már csak alkalmaznom kell a hallottakat. "Minden célt el lehet érni, ha megfelelően kis lépésekre bontom." Ez engem nagyon inspirál. Máskor is jövök, ha lehet. Nagyon köszönöm!


Treier Gabi óvónő
>