Utazás a csillagok felé

INGYENES online műhely

A Mindennapi NLP 15. élő webináriuma

A célkitűzés röviden azt jelenti, hogy tudod, mit akarsz, és teszel is érte. Ha cselekszel a céljadért, változni fog az életed, mégpedig jó irányba.

A webinárium már lezajott.


A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.


Add Icon

Mit fogunk csinálni ezen a műhelyen?


Egy metaforán keresztül átgondolhatod, hogy milyen irányba volna jó haladni az életedben, és ehhez milyen akadályokon kell túljutnod, valamint melyek azok az erőforrások, amelyek ebben a segítségedre lehetnek.


Mire lesz szükséged?


A már megszokottakon kívül (internet, számítógép vagy mobil eszköz) néhány papírlapra, egy tollra és színes rajzeszközökre (pár színes ceruza megteszi).

Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


remekül éreztem magam a műhely során...

Kedves Tibi, remekül éreztem magam a műhely során! Legjobban a házi készítésű apró kártyacsomag ötleted tetszett. Kipróbálom :) Kitaláltam a 3 küldetésemet is. Tenni, tenni és tenni kell mindennap a céljaink megvalósításáért- ez volt az élő webinár legfontosabb üzenete számomra. U.i.: külön köszönet azért hogy tableten is végignézhettem az élő adást- köszönöm szépen a tippedet, sikerült! :) Gratulálok!


Petra

Máskor is jövök, ha lehet.

Jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden, felkészültem rendesen, kinyomtattam az Életkereket, volt színes ceruza, meg toll füzettel, le is írtam mindent, amiről szó volt, már csak alkalmaznom kell a hallottakat. "Minden célt el lehet érni, ha megfelelően kis lépésekre bontom." Ez engem nagyon inspirál. Máskor is jövök, ha lehet. Nagyon köszönöm!


Treier Gabi óvónő

Megdöbbentő volt ráébredni egy-egy dologra az életemből...

Nagyon hasznos volt a mai alkalom is. Jó ötleteket kaptam, olyan módszert, ami egyszerű és könnyen elvégezhető, ugyanakkor tanulságos is. Az önismeret fejlesztésére hasznos. Megdöbbentő volt ráébredni egy-egy dologra az életemből, segített szavakba önteni azt, amiről eddig nem gondolkodtam el tudatosan. Lehet belőle látni, min érdemes változtatni. Köszönöm a lehetőséget.


Helga

Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken.

Kedves Tibor! Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a webináriumodon. Először a kíváncsiság hajtott, most már az, hogy egyre jobban élvezem. Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken. Ugyan a motivációm elég csekély, hogy otthon egyedül nekiálljak a gyakorlatoknak, de legalább a webinárium alatt kiléphetek egy más világba. :) Azt hiszem a lustaság vagy a motiváció hiánya jó témák lennének a metaforaíráshoz. Szóval köszönöm, és nagyon hálás vagyok azért, hogy ránk szánod az idődet! Ma is kaptam ötletet, egy más nézőpontot a problémáim megoldására. Egyszerűen..., írjak mesét! :)) Oké, elkezdek gondolkodni.


Szűcs Kriszta kormányablak szakügyintéző

Katarzis...

Amikor átéltem egy egy műhely előadását egy szó jutott eszembe és az a Katarzis.Neked ,mint írónak nem kell magyarázni a jelentését.Szeretem magam kipróbálni mindenbe ,ami érdekel.Engem feltöltött.Már az előző gyakorlat is érdekelt.Pozitív emberként ,nagyszerűen fogattam. Várom a következőt is.Üdv.Andi


Dékányné Andi

Úgy hatott, mint egy varázsütés

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!


Klára

Több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál...

A műhelyen nagyon sok információt és gyakorlati technikát kaptam, amelyekből hármat fel is jegyeztem magamnak. A kérdésekre adott válaszokban több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál, ezeket biztosan alkalmazni fogom. Nagyon szépen köszönöm neked Tibi.


Márti tanuló
>