HOZD MAGAD EGYENSÚLYBA!

A Mindennapi NLP élő webináriuma:
Hogyan érhetsz el EGYENSÚLYT az életedben? Stratégiák és modellek.

Rendben van az életed? Sikerül a legjobbat kihoznod a családi életedből, a munkádból, a párkapcsolatodból? Megfelelő az egészséged? Elég időt töltesz igazi barátok között?
Gondolkoztál már azon, hogyan lehetséges elérni a HARMÓNIÁT, amely minden életterületen elégedettséget teremt?

A Mindennapi NLP 11. INGYENES online műhelyén most nem csupán elgondolkodhatsz, hanem felismeréseket is találhatsz, és döntéseket is hozhatsz a pozitív változásért.

2018. január 16, kedd
este 8 óra

A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


Máskor is jövök, ha lehet.

Jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden, felkészültem rendesen, kinyomtattam az Életkereket, volt színes ceruza, meg toll füzettel, le is írtam mindent, amiről szó volt, már csak alkalmaznom kell a hallottakat. "Minden célt el lehet érni, ha megfelelően kis lépésekre bontom." Ez engem nagyon inspirál. Máskor is jövök, ha lehet. Nagyon köszönöm!


Treier Gabi óvónő

Katarzis...

Amikor átéltem egy egy műhely előadását egy szó jutott eszembe és az a Katarzis.Neked ,mint írónak nem kell magyarázni a jelentését.Szeretem magam kipróbálni mindenbe ,ami érdekel.Engem feltöltött.Már az előző gyakorlat is érdekelt.Pozitív emberként ,nagyszerűen fogattam. Várom a következőt is.Üdv.Andi


Dékányné Andi

Úgy hatott, mint egy varázsütés

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!


Klára
>