HOZD MAGAD EGYENSÚLYBA!

A Mindennapi NLP élő webináriuma:
Hogyan érhetsz el EGYENSÚLYT az életedben? Stratégiák és modellek.

Rendben van az életed? Sikerül a legjobbat kihoznod a családi életedből, a munkádból, a párkapcsolatodból? Megfelelő az egészséged? Elég időt töltesz igazi barátok között?
Gondolkoztál már azon, hogyan lehetséges elérni a HARMÓNIÁT, amely minden életterületen elégedettséget teremt?

A Mindennapi NLP 11. INGYENES online műhelyén most nem csupán elgondolkodhatsz, hanem felismeréseket is találhatsz, és döntéseket is hozhatsz a pozitív változásért.

2018. január 16, kedd
este 8 óra

A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


Úgy hatott, mint egy varázsütés

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!


Klára

remekül éreztem magam a műhely során...

Kedves Tibi, remekül éreztem magam a műhely során! Legjobban a házi készítésű apró kártyacsomag ötleted tetszett. Kipróbálom :) Kitaláltam a 3 küldetésemet is. Tenni, tenni és tenni kell mindennap a céljaink megvalósításáért- ez volt az élő webinár legfontosabb üzenete számomra. U.i.: külön köszönet azért hogy tableten is végignézhettem az élő adást- köszönöm szépen a tippedet, sikerült! :) Gratulálok!


Petra

Több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál...

A műhelyen nagyon sok információt és gyakorlati technikát kaptam, amelyekből hármat fel is jegyeztem magamnak. A kérdésekre adott válaszokban több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál, ezeket biztosan alkalmazni fogom. Nagyon szépen köszönöm neked Tibi.


Márti tanuló
>