Három az egyben

INGYENES online műhely

A Mindennapi NLP 16. élő webináriuma

Három nagyszerű önfejlesztő gyakorlat, hogy remekül érezd magad decemberben is. Három különféle módszer, hogy rendesen megmozgassuk az idegrendszered.

December 18.
kedd este 8 óra

A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.

12
Nap
14
Óra
21
Perc
08
Mp.

Mit fogunk csinálni ezen a műhelyen?


A Mindennapi NLP 16. ingyenes online műhelyében három nagyszerű, játékos gyakorlatot kaphatsz, amelyet azonnal alkalmazhatsz is. Ezzel aztán jól feldobhatod az estédet, a napodat, magadat, vagy amit csak akarsz.


Néhány részlet:

Öt buborék - kreatív célkitűzés

Ezt a gyakorlatot a műhely során a csoporttal együtt, önállóan te is megcsinálhatod. Szükséged lesz hozzá öt papírkarikára, méretük, mintha egy poharat rajzolnál körbe, s azt kivágnád. Kelleni fog még írószerszám, és szövegkiemelő is, legalább egy szín, mondjuk a sárga a leghasznosabb, de lehet több szín is. Szövegkiemelő helyett színes ceruza is jó lehet.


Vissza a jövőbe - neuro-lingvisztikus programozás

Ezt már nem tudod a műhely közben megcsinálni, de részletes útmutatót kapsz hozzá. Egy izgalmas NLP lépegetős gyakorlat közben lehetőséged lesz az időutazásra. Nemcsak fejben, hanem térben is. És, persze, időben. A gyakorlathoz szükséged lesz négy darab üres lapra. Lehet A4-es vagy írólap, akár A4-es írólap is. És persze egy toll sem árt. De ezt úgyis elmondom a webináron.


Pozitív kód - belső írás

Egy 25 perces kreatív írás-gyakorlat, amelyet szintén a műhelyt követően, egyedül, csendes magányodban végezhetsz el. Remek összhangban az előző gyakorlatokkal, egy fontos célodat tudod vele átkódolni, hogy könnyebben elérd azt. Ehhez csak papírra és tollra van szükséged, és egy szövegkiemelőre.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken.

Kedves Tibor! Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a webináriumodon. Először a kíváncsiság hajtott, most már az, hogy egyre jobban élvezem. Amíg meg tudom oldani, részt fogok venni mindegyiken. Ugyan a motivációm elég csekély, hogy otthon egyedül nekiálljak a gyakorlatoknak, de legalább a webinárium alatt kiléphetek egy más világba. :) Azt hiszem a lustaság vagy a motiváció hiánya jó témák lennének a metaforaíráshoz. Szóval köszönöm, és nagyon hálás vagyok azért, hogy ránk szánod az idődet! Ma is kaptam ötletet, egy más nézőpontot a problémáim megoldására. Egyszerűen..., írjak mesét! :)) Oké, elkezdek gondolkodni.


Szűcs Kriszta kormányablak szakügyintéző

Megdöbbentő volt ráébredni egy-egy dologra az életemből...

Nagyon hasznos volt a mai alkalom is. Jó ötleteket kaptam, olyan módszert, ami egyszerű és könnyen elvégezhető, ugyanakkor tanulságos is. Az önismeret fejlesztésére hasznos. Megdöbbentő volt ráébredni egy-egy dologra az életemből, segített szavakba önteni azt, amiről eddig nem gondolkodtam el tudatosan. Lehet belőle látni, min érdemes változtatni. Köszönöm a lehetőséget.


Helga

Több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál...

A műhelyen nagyon sok információt és gyakorlati technikát kaptam, amelyekből hármat fel is jegyeztem magamnak. A kérdésekre adott válaszokban több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál, ezeket biztosan alkalmazni fogom. Nagyon szépen köszönöm neked Tibi.


Márti tanuló

Úgy hatott, mint egy varázsütés

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!


Klára

remekül éreztem magam a műhely során...

Kedves Tibi, remekül éreztem magam a műhely során! Legjobban a házi készítésű apró kártyacsomag ötleted tetszett. Kipróbálom :) Kitaláltam a 3 küldetésemet is. Tenni, tenni és tenni kell mindennap a céljaink megvalósításáért- ez volt az élő webinár legfontosabb üzenete számomra. U.i.: külön köszönet azért hogy tableten is végignézhettem az élő adást- köszönöm szépen a tippedet, sikerült! :) Gratulálok!


Petra

Katarzis...

Amikor átéltem egy egy műhely előadását egy szó jutott eszembe és az a Katarzis.Neked ,mint írónak nem kell magyarázni a jelentését.Szeretem magam kipróbálni mindenbe ,ami érdekel.Engem feltöltött.Már az előző gyakorlat is érdekelt.Pozitív emberként ,nagyszerűen fogattam. Várom a következőt is.Üdv.Andi


Dékányné Andi

Máskor is jövök, ha lehet.

Jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden, felkészültem rendesen, kinyomtattam az Életkereket, volt színes ceruza, meg toll füzettel, le is írtam mindent, amiről szó volt, már csak alkalmaznom kell a hallottakat. "Minden célt el lehet érni, ha megfelelően kis lépésekre bontom." Ez engem nagyon inspirál. Máskor is jövök, ha lehet. Nagyon köszönöm!


Treier Gabi óvónő
>