Állomáskereső

INGYENES online műhely

A Mindennapi NLP 17. élő webináriuma

Évindító műhelyünknek a célja, hogy megtaláld a saját célállomásodat, hogy ráhangolódj a pozitív változás hullámhosszára, mert igenis van beleszólásod a jövőd alakulásába.

Január 10.
csütörtök este 8 óra

A részvétel INGYENES.

A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.

Mit fogunk csinálni ezen a műhelyen?


A hamarosan induló Nagy Belső Utazással összhangban évindító webináriumunk most a CÉLKITŰZÉSRŐL fog szólni.

Ez persze nagyon összetett téma, épp ezért fontos, hogy ott legyél, és kiválaszd azt a célállomást, amely személy szerint neked a legjobb.

Ha sikerül meghatároznod a változás irányát, sokkal könnyebb lesz közelebb kerülnöd a saját céljaidhoz.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak az előző online műhelyen: 


Tényleg 3 olyan feladatot mutatott Tibi, amelyet még nem ismertem és amik nagyon hasznosnak tűnnek - érthetően elmagyarázta, mit hogyan kell tenni és miért. Nekem nagyon tetszett!! Köszönöm szépen!!!


Ildikó hivatásos anya

Az előző hozzászólások remekül leírták a webinárium sikerét, amivel teljes egészében egyetértek.. Csatlakozni tudok csak az előttem szólókhoz. Kívánok áldott ünnepeket Neked és családodnak szeretetben.


Morvai Anna gyógymasszőr

Meg is fogom csinálni

Úgy gondolom, hogy az elmondott gyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek, meg is fogom csinálni őket. Különösen hasznosnak találom azt, hogy végre megértettem a rögzités fogalmát, és mérni lehet a rögzités eredményességét. Köszönöm. Julianna


Julianna Fehér-Víg nyugdijas

Nagyon jó volt, és pont jókor

Kedves Tibi! Köszönöm! Nagyon jó volt, és pont jókor - év elején (felvételről, utólag csináltam meg) - remek kezdés! Nekem az életfonalas tetszett a legjobban. A jövőbeni célomat jelképező lapon annyira jól éreztem magam, hogy alig akartam leszállni róla :) (az erőforrásos lapot eltettem a kabátzsebembe, hogy bármikor szorongathassam). A buborékos feladat is szuper, nagyon szemléletes és egyszerűsége ellenére hatékony. Egészen fellelkesített és valahogy örömmel töltöttek el a kis korongjaim. Nekem a kreatív írásos gyakorlatok kevésbé élvezetesek - elszoktam a kézzel írástól és 6 perc kézírás után már szabályosan fájt a csuklóm és az alkarom, az ujjaimról nem is beszélve. De azért megcsináltam. Érdekes volt az is.


Márti könyvelő

Brutális volt

Brutális volt, írtam v 3 oldalt a gyakorlatokról és a gondolataimról.


Tibor értékesítő

Régóta követem, amit csinálsz, már nem olyan könnyű újat mondani. Most sikerült :) Az NLP és kreatív írás gyakorlat nagyon tetszik, alig várom, hogy megcsináljam! Köszi az új ötleteket!


Ágnes fordító (épp szakmaváltásban)

Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett az, ahogy illusztráltad a mondanivalódat. A diákra gondolok, Egyszerűbben beemelhetővé teszi a feladatot, nagy segítség.


Erzsébet könyvtáros

Köszönöm szépen, mindegyik módszer tetszett, legjobban az életfonalas, azt fogom először kipróbálni. Boldog karácsonyt! <3


Treier Gabi óvónő

Kedves Tibi! Nagyon szeretem a tanfolyamaidat, rendszeres látogatója vagyok :), bár az utóbbi időben sajnos nagyon kevés időm jut ilyenekre.. Ma volt időm utólag meghallgatni, és nagyon hálás vagyok. Én nagy NLP fun vagyok, és az életfonalas gyakorlatokat is ismerem, legalábbis egy részét. Ez a kombináció, amit csináltál, nagyon jó volt. Megcsináltam a buborékos feladatot, és jó volt látni, hogy a fontos dolgok az életemben elég rendben vannak, és azzal foglalkoztam, ami a leggyengébb. Az életfonalas gyakorlatnál nem volt intenzív testi érzet, de jól érezhető nyugalom és harmónia volt bennem, amit a választott erőforrás stabilitással támogatott meg. Fogom még alkalmazni ezeket a gyakorlatokat, abban biztos vagyok, köszönöm! :)


Anna önismereti tréner

Szárnyakat adott

Végtelenül örülök és nagyon hálás vagyok ezért a webináriumért! Hosszú és súlyos betegségből félig felépülve teljesen un. "punnyadt" állapotban vagyok, és napról napra várom a nagy SEMMIT. Mintha semmi nem érdekelne, mintha már semmi jóra nem várnék. Nem vagyok életúnt, de azért mert nincsenek kötelező feladataim az "ajánlottakat" is nehezen teszem meg.. Valahogy minden ráér. De most teljesen fellelkesültem. Először egy célt sem tudtam leírni, azt gondoltam, hogy nekem nincsen célom. Azután beugrott egy, azután még egy és kevés lett az öt buborék. Ahogy haladtunk tovább, egyre jobban éreztem magam és az életfonalon gondolatban rakosgattam a lapokat és szintén gondolatban már az erőforrást is át tudtam élni. Teljesen feldobott ez az egy óra. A valóságban is megteszem a feladatot és egy hatalmasat fordul az életem. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindezt le kellett írnom azonnal, mert mint a redbull: szárnyakat adott. Szeretettel Ica


Pályi Sándorné volt statisztikus, 12 éve nyugdíjas
>